De Tingene Som Kosmetisk Kirurgi Kan Gjøre For Deg

Hvis du allerede har bestemt deg for en operasjon eller en annen, og det kommer snart, er det noen forberedelser du må gjøre. En av de viktigste tingene å vurdere er din pre-op diett. Du ønsker å unngå å få eller miste for mye vekt i denne perioden som det kan endre ting for legen din.

Hver kirurg har en spesialitet. Du bør snakke med kirurgen du vurderer, for å sikre at hans spesialitet er det som passer dine behov. Selv om det er mange leger som gjør flere typer prosedyrer, ville det være det beste alternativet å få operasjonen gjort av noen som har ekspertkunnskap i den spesifikke typen.

Ikke la barnet ditt få kosmetisk kirurgi hvis de ikke er gamle nok til å signere samtykkeskjemaene selv. Du bør la barnet vente til de er fullt utviklet både mentalt og fysisk. Når de er gamle, kan du støtte dem i hva de velger å gjøre.

Under pre-kirurgi konsultasjon med kosmetisk kirurg, vil du ønsker å diskutere anestesi. Det er viktig å vite at en kvalifisert anestesilege vil administrere anestesi, og overvåke helsen din under prosedyren. Du vil også ønske å diskutere de ulike anestesialternativene som er tilgjengelige for deg.

Se etter feilbehandlingsdrakter før du velger en kirurg. Mens noen feilbehandling dresser er startet fjollete, en kirurg med en historie med slike drakter er trolig et dårlig valg. Statlige lisensieringsråd, og andre slike lokale sertifiseringsbyråer kan fortelle deg om feilpraksis historien til kirurgen før du forplikter deg.

For å sikre at du får en god kirurg, spør hvor kirurgen har sykehusprivilegier. Mange kirurger praktiserer fra poliklinikker i stedet for sykehus. Sykehusprivilegier kan fortsatt hjelpe potensielle pasienter med å bestemme kirurgens legitimasjon. Sykehus vil gjøre bakgrunnssjekker mot kirurgens sertifiseringer, og feilbehandlingshistorie. Kirurger uten sykehusprivilegier må ha en god forklaring på denne mangelen.

Uansett hvor mindre en kosmetisk kirurgi prosedyre er, bør du ha et støttenettverk fast på plass. Forsikre deg om at en venn eller slektning vet nøyaktig hvor du er og hva du gjør. Kirurgen og hans eller hennes team bør også ha relevant kontaktinformasjon. På denne måten, bare i tilfelle det oppstår uventede komplikasjoner, vil du ha noen som er klare til å hjelpe deg.