En Kort Guide Til Din Kosmetiske Kirurgi

Mange motivasjoner kan føre deg til å få kosmetisk kirurgi. Kanskje du prøver å opprettholde et ungdommelig utseende, eller kanskje du håper å rette opp en misdannelse eller arr. Du kan til og med bare prøve å opprettholde det generelle utseendet ditt etter en sykdom eller større operasjon. Uansett motivasjon, les videre for noen gjør, og ikke bør huske når du går gjennom denne reisen.

Før du går under kniven, må du alltid oppsøke en brett-sertifisert kosmetisk kirurg. Det er viktig at du blir kjent med kirurgen din. Spør om hans kvalifikasjoner og sertifiseringer. Be om bilder før og etter. Hvis mulig, snakk med tidligere pasienter. En god kirurg vil være stolt av å vise frem sitt beste arbeid, og vil alltid være på vei om kvalifikasjoner.

Har du allerede sjekket kirurgens skole, og nå føler du deg helt komfortabel? Vel, det er ett skritt til som du bør se på feilbehandling. Alle søksmål om feilbehandling er tilgjengelig på offentlig journal. Dette kan hjelpe deg med å se om din potensielle kirurg har hatt tidligere botch-jobber.

Du bør utforske forskjellige alternativer til kosmetisk kirurgi. For eksempel, hvis du er interessert i å endre størrelsen på brystene eller få fettsuging, kan et sunt kosthold og mye trening hjelpe deg med å nå målene dine og spare mye penger. Gi deg selv noen måneder til å prøve forskjellige alternativer før du blir operert.

Vurder å ha kosmetisk kirurgi utenlands. Kosmetisk kirurgi i USA kan koste dobbelt eller tredoble beløpet du vil bli belastet i India. Leger i mange land er like godt trente som amerikanske leger, noen ganger mer. Undersøk klinikken og legen du planlegger å bruke, enten i USA eller i utlandet.

Selv om du aldri ønsker å velge en kosmetisk kirurg utelukkende basert på pris, er det ingen skade å handle rundt blant kvalifiserte kirurger. Hvis du har en kort liste over kirurger du vurderer, kan det hjelpe deg med å ta den endelige avgjørelsen å diskutere prisalternativer med hver av dem.

Det kan være lurt å bli med i en støttegruppe og delta på møtet både før og etter kosmetiske prosedyrer. Disse gruppene vil hjelpe deg med å få en ide om hva du kan forvente etter prosedyren, og vil tillate deg å snakke med andre som har fått prosedyren gjort tidligere. Disse gruppene møtes i mange områder rundt om i landet.

Er du en god kandidat for plastisk kirurgi? De fleste kirurger vil bare utføre valgfri kirurgi på de som er over 18 år. Selv om noen kan gjøre unntak. For det andre bør du ha god helse. Har ingen historie med hjerte-, sirkulasjons- eller blødningsforhold eller andre tilstander som kan påvirke helingsprosessen.

Som det ble nevnt tidligere, kan mange forskjellige sett med omstendigheter føre til at du får kosmetisk kirurgi. Når beslutningen er tatt, er stien likevel en lignende reise for alle som gjør det. Husk tipsene og triksene du har lest her. Du er sikker på å ha en opplevelse uten problemer og mer kostnad.

Tips For Kosmetisk Kirurgi For En Bedre Deg